FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | GALA LÍRICA

Stars Km0

Dilluns, 24 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

Tina Gorina i Faz,  soprano

Tina Gorina comença a estudiar música a l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols. Obté el títol de professor de piano al Conservatori Isaac Albèniz de Girona, on s’inicia en el cant amb la soprano Carme Rodríguez.  Cursa estudis superiors de piano al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i completa el títol de professor superior de cant al mateix conservatori guardonada amb el Premi d’Honor. Ha estat guanyadora dels concursos més prestigiosos de l’Estat Espanyol i ha compartit escenari amb grans artistes com Jaume Aragall i Josep Carreras.

 

Stanislav Angelov, pianista

Nascut a Burgas, Bulgària, Stanislav Angelov comença els seus estudis musicals al Conservatori Pancho Vladigerov de la mateixa ciutat, llicenciant-se en piano. Més tard es trasllada al Conservatori Estatal de Sòfia on s’especialitza piano i direcció amb el professor Georgi Robev. Ha obtingut el premi de millor pianista acompanyant al Concurs Internacional d’Òpera  Boris Christoff,  Sòfia, i ha treballat com a mestre acompanyant de l’Òpera de Catalunya. També ha participat a les Master-Classes del tenor Jaume Aragall i al Concurs Internacional de Cant que porta el seu nom. Ha col.laborat amb el Teatro della Scala di Milano i el Gran Teatre del Liceu, entre molts altres projectes. 

  

Georgina Reyner, mezzosoprano

Nascuda a Sant Feliu de Guíxols 1979, llicenciada en filosofia per la UdG i professora de les escoles de Música de Sant Feliu de Guíxols i Llagostera, Georgina Reyner inicia els estudis de cant amb Maia Mayska i continua amb diversos cantants i repertoristes: Ana Mª Gonzalez, Jaume Aragall, Begoña Alberdi, Enrique Ricci, Miquel Ortega, entre d’altres. Ha treballat amb el cor del Gran Teatre del Liceu i com a solista ha cantat sota la direcció de C. Curnyn, Josep Fuster i amb Xavier Puig, interpretant el Rèquiem de Mozart al Palau de la Música Catalana. Té com a escenari recurrent el Festival de la Porta Ferrada i participa  en produccions dels A.O de Sabadell, A.O de Sarrià i A.O de Girona. Actualment continua col·laborant i creant diferents projectes artístics a l'entorn de la lírica.

Irene Ferrer Feliu, flauta travessera
Irene Ferrer comença els estudis musicals a l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols. Els continua al Conservatori Isaac Albèniz de Girona, al Conservatori Municipal de Barcelona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Ha format part de diferents agrupacions de cambra com  la formació de quintet de vent o l’ ensemble amb cordes i arpa. Ha col·laborat amb diferents orquestres del país com Terrassa48, l'Orquestra de Cadaqués i l'Orquestra Simfònica del Vallès i actualment és membre de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae.

PROGRAMA

G.Rossini           
Serate musicali                       
Voga o Tonio!

 
G. Donizetti      

Lucrezia Borgia
Il segreto per esser felici

 

G.Donizetti       
Lucia de Lammermoor          
Ardon gli incensi

 

L.Delibes           
Lakmé                                        
Viens Malika

 

G.Bizet              
Carmen                                       
Intermezzo 

 

Ch.Gounod        
Romeo et Juliette                  
Je veux vivre

 

Ch.Gounod       
Saphó                                         
O ma lyre immortelle

 

G.Puccini           

Madama Butterfly                 

Tutti fior

 

M.Penella          

Don Gil de Alcalá                      

Todas las mañanitas

 

F.Barbieri        
Los diamantes de la Corona      
Niñas que a vender flores 

Tina Gorina, soprano
Gina Reyner, mezzo-soprano
Stanislav Angelov, piano

Amb la col.laboració d’Irene Ferrer, flauta

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /