FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020

El Festival

Festival Porta Ferrada 2018 Festival Porta Ferrada 2018 Festival Porta Ferrada 2018 Festival Porta Ferrada 2018

FESTIVAL DE PORTA FERRADA

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició d'Espanya. Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.


Arrelat a Sant Feliu de Guíxols, el festival impregna tots els racons de la localitat empordanesa de la millor oferta cultural en un aparador inigualable per gaudir plenament de totes les seves propostes. Al carrer, a les places i als escenaris; la música, el teatre, els tallers i moltes més activitats complementaries es converteixen en protagonistes imprescindibles a l’estiu de la vila.


Organització


L'organització va a càrrec de TheProject, una de les principals promotores de concerts del país.


Amb una experiència acumulada de més de 10.000 concerts des de la seva creació el 1988, TheProject és l'empresa responsable del desenvolupament i de la coordinació de reconeguts festivals com el Guitar BCN o el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, entre d'altres, així com la promotora de més de 400 concerts anuals.


Guardonada amb la Medalla d'Or al Mèrit Cultural per l'Ajuntament de Barcelona, també és l'empresa que gestiona el teatre i sala BARTS a la ciutat Comtal.


Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /