FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | HOMENATGE A JOE STRUMMER

40 Anys de ´London Calling´ (The Clash)

Dijous, 20 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

Reestrena del documental Quiero tener una ferretería en Andalucía, concert amb Doghouse i The Rodilos  i sessió de DJ.

*Per la compra d'una taula de 2, 4 o 6 assistents, rebreu una sola entrada amb la reserva d'aquesta taula. Per accedir al recinte, el mateix dia del concert, haureu de passar per les taquilles del Guíxols Arena i obtenir les entrades individuals.

El 20 d’agost tindrà lloc la celebració del 40 aniversari de London Calling, amb l’estrena del documental restaurat Quiero tener una ferreteria en Andalucía (Carles Prats, 2011) -que narra les increïbles aventures de Joe Strummer, líder de The Clash, per Granada i Almeria-, actuacions musicals i una sessió de DJ. 

"Imprescindible para entender la figura del líder de los Clash". Rolling Stone

"Vitalísimo, luminoso, apasionante". El País

"Fantástico”. Esquire

Des de la seva presentació al festival In-Edit, Quiero tener una ferretería en Andalucía s'ha convertir en una mena de clàssic immediat, que ha rebut excel·lents crítiques a multitud de països i que arriba a Porta Ferrada en una exclusiva versió restaurada, a la que serà la seva estrena absoluta. A més d’aquesta projecció, tindrem música en directe amb Doghouse i The Rodilos, que rememoraran els millors moments d’un període musical únic. Els primers són la banda de Richard Dudanski, company de tota la vida de Joe Strummer i amb qui van formar The 101’ers. Dudanski també va ser membre fundador de Public Image Ltd. amb John Lydon -Sex Pistols- i del grup de dub reggae Basement 5, entre d’altres projectes musicals. Els segons són, ras i curt,  el grup que va recrear la cançó perduda de Joe Strummer Quiero tener una ferretería en Andalucía. I per coronar aquesta vetllada excepcional, el DJ Àlex Garcia oferirà una sessió amb sons new wave i punk a la que, ben segur, no faltaran joies de London Calling

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils:

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /