FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | HOMENATGE A PAU DONÉS

Cancel·lat

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

Davant la gran demanda d’entrades, que es contraposa amb l'esperit original i íntim de la proposta, Porta Ferrada ha decidit ajornar el concert homenatge a Pau Donés.

El festival no vol deixar ningú fora d’aquesta celebració i també, d'aquesta manera, tracta d’evitar possibles aglomeracions en un any complicat, tenint en compte la massiva resposta del públic.

Lamentem la desvinculació d’alguns músics, després d’haver acceptat la seva proposta d’organitzar l'homenatge fora de la programació oficial, afegida a la dedicatòria, per part del festival, a la figura del desaparegut artista.

Porta Ferrada segueix dedicant aquesta edició a la memòria de Pau Donés i ajorna aquest concert fins a una ocasió més òptima.

*L'import de les entrades s’ha retornat automàticament a la mateixa targeta des de la que es va fer el pagament.

Estils:

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /