FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | RAMON CARDO & tRAÇ 60’s Quartet

Stars Km0

Divendres, 28 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

+ Txenia

El saxofonista Ramon Cardo, un dels referents del jazz a l’Estat espanyol, emprèn un nou projecte des del 2019 amb tRAÇ, trio de piano empordanés dedicat a la interpretació tant dels grans noms del jazz modern com a la composició pròpia.

El repertori escollit es composa de standards de la dècada de 1960. Compositors canònics del jazz de la segona meitat del segle XX com Thelonious Monk, Charles Mingus, John Coltrane, Wayne Shorter o Herbie Hancock, a qui tRAÇ havia revisitat en monogràfics, són glossats en aquesta ocasió en formació de quartet. Aquesta interpretació enérgica i fidel a la sonoritat i caràcter original dels temes va debutar, rebent una calurosa acollida, al Sunset Jazz Club de Girona l ́abril de 2019.

Abans, Txenia aportarà un toc indie i sofisticat amb la seva fusió del pop i música electrònica, que no oblida la presència d’elements orgànics, les lletres profundes i els sons descontextualitzats. 

Ramon Cardo, saxo tenor
Josep Perxés, piano

Oriol Casadevall, contrabaix
Marc Clos, bateria

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /