FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | HOMBRES G

Resurrección

Cancel·lat

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

A causa de l'ajornament de la seva gira d'estiu, el concert d'HOMBRES G queda cancel·lat.

El reemborsament de l'import de les entrades s'ha efectuat automàticament a la mateixa targeta des de la qual es va fer el pagament.

*****

Van ser, gràcies a un bon grapat de hits enginyosos i desvergonyits, un dels grans fenòmens musicals dels anys 80. Trenta-cinc anys després del seu històric àlbum de debut, amb perles tan irresistibles com Venezia i Devuélveme a Mi Chica (coneguda, popularment, com a Sufre Mamón), els madrilenys Hombres G poden presumir, a més, de ser una de les bandes de trajectòria més longeva del pop espanyol. Els “Beatles hispanos”, com se’ls coneix a l’Amèrica Llatina, on han triomfar de valent, arriben a Porta Ferrada quatre anys després d’un concert memorable amb Duncan Dhu i amb el seu arsenal infal·lible de perdigonades pop, entre les quals podem destacar també Marta tiene un marcapasos (d’un segon disc amb títol insuperable: La cagaste… Burt Lancaster) i Voy a pasármelo bien (que és, sens dubte, el que pensem fer tots en aquest concert). Liderats, encara, per l’inimitable David Summers, i amb el seu primer disc amb noves cançons en vuit anys, Resurección, publicat ara fa un any, Hombres G arriben disposats a demostrar que la festa encara no ha acabat. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /