FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | PABLO LÓPEZ

Piano y voz

Diumenge, 2 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

El seu primer disc, amb el qual ja va aconseguir un disc d’or i una nominació a millor nou artista en els Grammy llatins, s’anomenava Once historias y un piano. I així, amb un piano, però amb moltíssimes altres històries, ens visita Pablo López, un dels grans referents del pop espanyol actual. Dotze anys després d’haver-se donat a conèixer amb cançons -El patio, La mejor noche de mi vida, Hijos del verbo amar...- que són ja una part important de la banda sonora de nombroses vides, l’artista malagueny continua transmetent amb la seva música elevades dosis de naturalitat, sentit de l’humor i llibertat. Amb un nou disc previst per aquests pròxims mesos del qual ja en coneixem un irresistible primer single (Mariposa), Pablo López arriba a Sant Feliu de Guíxols amb la voluntat de demostrar, com ja ha fet altres vegades, que, amb 88 úniques tecles, és capaç de fer-nos viure vetllades realment inoblidables. Sentiment pur! 

I abans, l'alicantí Chico Malo descarregarà tota la frescor del seu pop llatí a l'Espai Village (21 h). Als seus 24 anys ja ha enregistrat un àlbum i un bon grapat de singles, a més d'haver actuat a sales de tot el país. També ha telonejat artistes internacionals del nivell de Juanes, Jorge Drexler i David Bisbal.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /