FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | HOMENATGE A ROBERT GERHARD

Stars Km0

Dimarts, 25 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

Aquest duo reuneix dos pianistes amb un origen en comú però trajectòries molt diferenciades. Ferran Cullell i Jordi Humet reediten la relació d’amistat i admiració mútua dels seus professors Leonid Sintsev i Pierre Réach. Creixen junts formant part de la primera promoció de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) on faran carreres paral·leles, però no serà fins al 2019 que decidiran emprendre una aventura artística conjunta.

El repertori que presentaran al Festival de Porta Ferrada 2020 inclou obres de R. Gerhard, D. Shostakovich i G. Gershwin. Tres compositors de tradicions i estètiques musicals molt diferenciades. Un programa que promet la sensualitat de la música americana a mig camí entre la música clàssica i el Jazz tan característiques de George Gershwin i l’explosivitat virtuosa i expressiva de la música de Shostakovich. Tot a mans d’aquest duo de pianistes catalans, amb Marc Clos a la percussió.

PROGRAMA 

R.Gerhad
Suite Pandora per a dos pianos i percussió

- The Quest 

- The Youth and Psyche 

- Pandora’s Carnival 

- The Monster Drill 

- Ode to power 

- The Mothers

D.Shostakovich

Concertino op. 94

- Adagio – Allegretto – Adagio – Allegretto – Adagio – Allegro

G.Gershwin 
Rhapsody in blue

Ferran Cullell, piano
Jordi Humet, piano
Marc Clos, percussió

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /