FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | ANDREA MOTIS

Dijous, 13 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

De joveníssim talent instruït a les ordres de Joan Chamorro a la miraculosa Sant Andreu Jazz Band a realitat del jazz internacional en nòmina de segells llegendaris com Impulse i Verve. Aquesta ha estat la fulgurant trajectòria d’Andrea Motis, cantant i trompetista d’exquisida musicalitat que, en funcions, aquesta vegada, estrictament de vocalista, visita Porta Ferrada després d’haver actuat, els últims anys, davant d’audiències exigents de París, Berlín, Tòquio i Nova York. Acompanyada d’un sòlid i ja clàssic quartet amb el qual porta anys viatjant per tot el món, Motis ens presenta un repertori influït, com sempre, per la música d’ídols seus com Louis Armstrong i Chet Baker i, aquesta vegada, amb mencions especials al recent Do Outro Lado Do Azul, un disc de fragàncies brasileres amb una preciosa adaptació, no obstant això, del Mediterráneo de Serrat. Una jazzwoman amb una capacitat permanent per emocionar-nos i que ens transmet com ben pocs la màgia del jazz!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Andrea Motis, veu / Joan Chamorro, contrabaix i saxo tenor / Ignasi Terraza, piano / Josep Traver, guitarra / Esteve Pi, bateria

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /