FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | JOE BONAMASSA

Cancel·lat

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

*Una co-producció del festival Guitar Bcn 2020 i el Festival de la Porta Ferrada 2020

Amb 4 anys ja tocava la guitarra. Amb 7, feia solos propis dels bluesmen més experimentats. Amb 12, obria concerts per a B.B. King, que, bocabadat, amb prou feines es creia allò que veia. I, des del seu debut com a solista a principis de mil·lenni, és, ras i curt, el guitarrista de blues més complet, virtuós i espectacular de la seva generació. Joe Bonamassa, després d’una llarga temporada sense trepitjar escenaris catalans, visita Porta Ferrada amb un nou i flamant disc en directe, Live at Sydney Opera House, i un arsenal de riffstapping i arpegis que, concert rere concert, solo rere solo, el reafirmen com a successor natural d’Eric Clapton, Duane Allman, Albert King, Jimmy Page i altres Déus de les sis cordes. Guitarrista de versatilitat inabastable i una tècnica que és sinònim de la més absoluta perfecció, Joe Bonamassa ha conquistat 22 números 1 en les llistes de blues de Billboard, ha venut més de tres milions de còpies de la seva trentena d’àlbums i acumula mèrits com el d’haver-se convertit en el membre més jove de la Blues Foundation. No vas poder veure mai Jimi Hendrix però algun dia podràs dir que, un estiu, a Sant Feliu de Guíxols, vas veure Bonamassa. Llegenda en construcció!


IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /