FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | JETHRO TULL

Cancel·lat

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

Sadly, Jethro Tull has to cancel the concert on the 12th August due to UK Government quarantine restrictions and advisory against travel.

Our apologies to our fans but these matters are out of our hands.

Take care, be safe.

Ian Anderson, Jethro Tull
-------------------------------------------------

Malauradament, Jethro Tull ha de cancel·lar el concert del 12 d’agost (Festival Porta Ferrada 2020) a causa de les restriccions de quarantena del govern del Regne Unit i l’advertiment contra els viatges.

Demanem disculpes als nostres fans, però aquestes qüestions queden fora del nostre abast.
-------------------------------------------------

El reemborsament de l'import de les entrades s'efecturà automàticament a la mateixa targeta des de la qual es va fer el pagament.
-------------------------------------------------

Van ser els primers, amb permís de King Crimson, en popularitzar el «rock progressiu» i, en conseqüència, grups com Dream Theater i Porcupine Tree, els han tingut sempre en un autèntic pedestal. Jethro Tull, amb el carismàtic flautista i cantant Ian Anderson semore al capdavant, visiten Porta Ferrada amb un generós repàs als discos més prog del seu catàleg: Stand UpBenefitA Passion Play, el conceptual Thick As a Brick i, per descomptat, l’encara imbatible Aqualung, amb puntals del gènere com Locomotive Breath o Song for Jeffrey. Vells discos de vinil en doble carpeta de cartró, publicats entre 1969 i 1973, que van marcar un dels períodes màgics del rock dels anys 70 i que la banda britànica, protagonista d’un flamant sold out el febrer passat a Barcelona en el marc del Guitar BCN, defensa des d’una condició d’incontestable clàssic i amb l’acompanyament de videoprojeccions. Amb 52 anys de carrera i una trentena d’àlbums d’estudi publicats, Jethro Tull ha provat fortuna amb el blues, el folk, el jazz-rock, la música electrònica i el rock dur (Crest of a knave, l’any 1987, va ser capaç, fins i tot, d’arrabassar un Grammy a Metallica!), però són els discos del seus prog years els que, cinquanta anys després, brillen amb més esplendor. Cita amb la història!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Ian Anderson, flauta, guitarra i veu / John O’Hara, teclat / Joe Parrish, guitarra / Scott Hammond, bateria i percussió / David Goodier, baix

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /