FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | PROGRAMACIÓ AL VILLAGE

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

CHICO MALO
2 d'agost
Als seus 24 anys, Chico Malo ja ha enregistrat un àlbum i un bon grapat de singles, a més d'haver actuat a sales de tot el país. També ha telonejat artistes internacionals del nivell de Juanes, Jorge Drexler i David Bisbal.

SEBASTIÁN CORTÉS
5 d'agost
Sebastián Cortés és el jove cantant, compositor i productor madrileny que en pocs mesos està conquerint el panorama musical. Amb tan sols 18 anys, aquest artista és capaç de donar forma a un estil Lofi-pop molt diferent. Després de reeixits llançaments com Dos x TresMe Da La Vida i Borracho, segueix treballant en noves cançons i col·laboracions molt interessants amb altres artistes reconeguts.

SOYLA
7, 15, 16, 18 i 21 d'agost 
Soyla és la nova formació d'indie rock de Barcelona, que irromp en l'escena amb una proposta musical única que sorgeix d'un so de l'indie espanyol i el fusiona amb pinzellades d'estils molt diversos, especialment amb la personalitat de l'rock anglosaxó. Després de llançar els singles Ángel sobre Berlín i Ola Imperfecta, el grup ha publicat el seu àlbum debut homònim.

 

Estils: Música

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /