FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | ARNAU GRISO

Diumenge, 9 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

135 milions de streams entre Spotify i Youtube avalen el regnat a les xarxes d’Arnau Griso, un duo amb lletres directes que destil·len tanta crítica social com bon humor. Arnau Blanch i Eric Griso, veïns de Sant Cugat, han situat el seu disc, Revolución Bananera, que defineixen com una «moviment social basat en el sentit comú, l’absurd i el bonrotllisme», en segona posició en la llista d’àlbums més venuts i, amb flamants sold outs en sales d’arreu d’Espanya i actuacions en grans recintes com el Sant Jordi Club de Barcelona o el Wizink Center de Madrid, s’han reafirmat com un dels fenòmens musicals més simpàtics i aclaparadors dels darrers temps. Instigadors de la primera manifestació «bonrotllista» de la història, artífexs d’un projecte solidari a Uganda i autors d’un munt de cançons d’infal·lible ganxo melòdic, Arnau Griso   han nascut per robar-nos un somriure. L’estiu és seu!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Arnau Blanch, veu / Eric Griso, guitarra i veu / Dani Hernández, guitarra / Nico Mellon, baix / Lucas Peire, teclat / Guillem Arnau, bateria

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /