FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | SOPA DE CABRA

Dimarts, 18 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

La gran onada, desè disc de Sopa de Cabra, va publicar-se pocs dies abans del confinament i no va poder-se presentar en directe. Hem hagut d’esperar a l’estiu, doncs, per gaudir, finalment, d’una de les gires més esperades de l’any, amb deu magnífiques cançons sobre temes com l’empatia, la fragilitat i la llibertat compartint espai amb L’EmpordàCamins, El boig de la ciutat i altres himnes icònics que formen part de la banda sonora de les vides de milers de catalans. Fins que surti el sol, una de les grans perles d’aquest últim treball, rendeix honors a la immensa tasca humanitària d’Open Arms; Fronteres es posa en la pell de tots aquells que fugen d’algun lloc; i, a Em trenques el cor,  Sopa de Cabra reconnecten amb el rock & roll dels seus admirats Rolling Stones. Protagonistes, l’any 2015, d’un inoblidable concert en el nostre festival, el grup de Gerard Quintana i Josep Thió torna a Porta Ferrada havent superat, ja, les tres dècades d’existència i amb una condició cada vegada més gran de clàssic absolut del rock d’aquest país.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Gerard Quintana / Josep Thió / Cuco Lisic / Pep Bosch / Jaume Soler “Peck” / Valen Nieto / Ricard Sohn

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /