FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | ARA MALIKIAN

Piano & Violin

Divendres, 14 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

Fidel a la seva cita bianual amb el nostre festival, el sempre genial Ara Malikian  torna a Sant Feliu de Guíxols amb les cançons de Royal Garage, un disc en què el prodigiós violinista espanyol d’origen libanès i ascendència armènia es proposa riure, compartir i gaudir amb la música que sonava en els garatges de les ciutats que millor defineixen el seu art i que ha gravat amb la col·laboració de músics com ara Serj Tankian, Andrés Calamaro i Bunbury. Mestre absolut en apropar el llenguatge de la clàssica a tots els públics i amb un full de serveis que inclou la gravació de més d’una quarantena de treballs, la creació d’una orquestra pròpia i la participació en tota mena de projectes ambiciosos, Malikian torna a Porta Ferrada amb Piano & Violin, acompanyat d'Iván 'Melon’ Lewis per recòrrer les diferents cançons del nou disc amb un punt de vista més clàssic. Una nit en un ambient acollidor ple d’encant i nostàlgia. Virtuosisme, multiculturalitat i diversió!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /