FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | STAY HOMAS

Dimecres, 5 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

Després d’adequar i optimitzar el muntatge del Guíxols Arena, queden disponibles noves localitats.

Amb una simple càmera de mòbil i la terrassa d’un pis de l’Eixample de Barcelona que ha adquirit fama internacional, Stay Homas s’han convertit en el més gran boom musical d’aquests temps incerts de Covid-19. Són tres amics que comparteixen pis: Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet, músics de Buhos i Doctor Prats. I les seves anomenades confination songs, moltes de les quals amb la col·laboració d’El Kanka, Judit Neddermann i Sílvia Pérez Cruz, entre d’altres artistes, han estat lloades per tot un Rubén Blades, versionades per  Michael Bublé i emeses en grans mitjans de comunicació internacionals com la nord-americana CNN i la britànica BBC. Cançons juganeres, plenes de ritmes vibrants i lletres enginyoses, que han fet més suportable la pandèmia i que, en plataformes digitals, sumen ja milions de reproduccions. Dalt d’un escenari, per fi, en comptes d’una terrassa i amb fites en el seu currículum com les d’haver exhaurit les entrades de l’Apolo barceloní en només quinze minuts, Stay Homas arriben a Sant Feliu de Guíxols en el marc de la primera gira de la seva curta però triomfant història. De la terrassa... a l’estrellat!  

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

 

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /