FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | ALBERT PLA

Miedo

CANVI DE DATA I DE RECINTE: 6 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

Estrenat amb gran èxit fa dos anys a l’Argentina, Miedo, nou espectacle del sempre irreverent i inconfusible Albert Pla, ens proposa un viatge, de la infantesa fins la sepultura, per les emocions, sensacions i sentiments que ens provoca la por. Un espectacle a mig camí del teatre musical, el recital teatralitzat i les formes pròpies d’un concert en què el més que polifacètic artista de Sabadell, de qui l’any passat va celebrar-se el 30 aniversari del seu recordat debut, Ho Sento Molt, invoca amb la ironia habitual el «fantasma que viu en la nostra ment i que s’alimenta dels nostres pensaments». Por a la mort, por a un mateix, por als temors de sempre... i les cançons, la catarsi de riure, com a forma més eficaç d’enfrontar-nos-hi. Amb uns recursos tecnològics multimèdia de poètica sorprenent, Albert Pla torna a reflectir els temps que vivim i a cridar els nostres misteris en un muntatge que ha posat el públic dempeus a tot arreu on s’ha representat i que  reafirma el caràcter insubornable i sempre imprevisible d’un artista únic.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

 

Video

Estils: Teatre

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /