FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | Espai POP!

Cancel·lat

Li recordem que MANEL es mantenen a la programació i actuaran al Guíxols Arena el 21 d'agost

Punteria melòdica, gust per l’electrònica i una manera d’entendre la vida, en resum, allunyada de mal rotllos i lamentacions. Tot això, i moltes altres coses, uneix als tres protagonistes del nostre primer Espai Pop! Els nord-irlandesos Two Door Cinema Club, formats per tres ex-companys d’escola capaços de revolucionar els festivals on toquen, s’estrenen a les comarques gironines amb les cançons del seu quart disc, False Alarm, i singles tan poderosos com What You Know i Something Good Can Work. Manel, per la seva banda, que fa quatre anys ja ens van fer vibrar amb les cançons de Jo Competeixo, tornen a Porta Ferrada amb l’arriscat -però irresistible!- Per la bona gent, amb el qual s’han reafirmat com un dels grups més imprevisibles i juganers del país. I, finalment, Guille Milkyway i La Casa Azul, que a finals d’any van ser aclamats com a Déus del Pop en una gira mexicana i que, amb una posada en escena espectacular, ens presenten un treball que va ser destacat en moltes llistes del millor de l’any passat: La Gran Esfera. Tres grups, tres idiomes, tres maneres de viure el pop.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /