FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | LOS SECRETOS + COQUE MALLA

GUÍXOLS ARENA_Divendres, 7 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2020)

21 h. Coque Malla
23 h. Los Secretos

Tot i les seves longeves trajectòries, no és descabellat afirmar que tant Los Secretos com Coque Malla viuen actualment alguns dels seus millors moments artístics. La banda d’Álvaro Urquijo, puntal de la nueva ola madrilenya de la dècada dels 80, és capaç de publicar encara discos com Mi Paraíso, amb cançons inspirades pels decessos de Tom Petty i Glenn Frey i un so lluminós emmirallat amb el de grans clàssics com Eagles i Fleetwood Mac. Quaranta anys de trajectòria, un esforç per renéixer en cada disc i temes atemporals com Déjame i Pero a tu lado, presenten Gira de vuelta. Un format intim i elegant on recuperen les cançons més emblemàtiques i obres del seu últim disc. L’ex-Ronaldos Coque Malla, per la seva banda, que va veure com El último hombre en la tierra (2016), primer, i un Goya a la millor cançó l’any 2019 per la seva aportació a Campeones, després, rellançaven la seva carrera de forma espectacular, visita Porta Ferrada junt al seu pianista de capçalera, David Lads, en un set de piano, guitarra i veu. Amb molta il·lusió torna amb més ganes que mai i un repertori ple de sorpreses amb la Gira Imposible. Dos valors segurs i genuïns compartint un cartell de somni després d’haver venut totes les entrades aquest hivern en el marc del Guitar BCN. Clàssics!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /