FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | GRAHAM NASH + Suzanne Vega

Cancel·lat

Suzanne Vega 21h.
GRAHAM NASH 22:30h. 

Dos artesans de la cançó i un lloc d’acústica extraordinària, el nostre Espai Port, on degustar perles com ara Wounded BirdTeach the Children i Military Madness, en el cas de Graham Nash, i LukaTom’s Dinner o Marlene on the Wall, en el de Suzanne Vega. Això és el que proposem en aquesta singular i especial vetllada de songwriters, en què l’històric integrant de The Hollies i Crosby, Stills, Nash & Young defensarà un dels cançoners més influents i robustos de les últimes dècades i la cantant de Nova York mostrarà la frondositat literària de les seves composicions. Nash, que oferirà a Porta Ferrada el primer concert en solitari en terres catalanes de la seva història, és dels pocs músics que ha accedit al Saló del Fama del Rock & Roll amb dues bandes diferents, va ser condecorat per la Reina Isabel II com a Cavaller de l’Ordre de l’Imperi Britànic l’any 2010 i ens presenta un disc en què resumeix 50 anys de carrera: Over the years. Vega arriba a Sant Feliu després de recuperar íntegrament dos dels seus discos més representatius -Solitude Standing i 99.9F-  en una sèrie de recitals i amb un últim disc exquisit, publicat el 2016, basat en l’enigmàtica escriptora nord-americana Carson McCullers. Una nit perfecta per rendir-se als poders de la cançó.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /