FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | HAUSER

& GIOrquesta

Cancel·lat

Després de triomfar de valent per tot el planeta com a integrat del duo 2Cellos -que, l’any 2016, van deixar-nos amb la boca oberta, a l’Espai Port, amb sorprenents versions de Michael Jackson, AC/DC i U2-, Stjepan Hauser retorna als seus orígens amb un espectacle amb orquestra en què interpreta composicions de música clàssica que sempre ha tingut al cor. «És una oportunitat per compartir la meva passió per aquesta música de la manera que sempre havia imaginat», afirma el violoncel·lista croat, instruït a les ordres d’eminències com Mstislav Rostropovitx i Bernard Greenhouse i amb un currículum que inclou des d’actuacions al Palau de Buckingham davant el Príncep Carles a gires mundials amb Elton John. Acompanyat, a Sant Feliu, de la nostra estimada GIOrquestra i en el marc d’un espectacle amb un concepte escènic rabiosament modern, Hauser ens farà volar amb interpretacions tan magistrals com la que fa de l’Adagio d’Albinoni, amb 45 milions de visites, ja, a Youtube. Músiques, avança, amb un «dramatisme especial, commovedores melodies i un romanticisme profund» reinterpretades amb l’estil d’un violoncel·lista inimitable i prodigiós.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /