FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | PAUL WELLER

Cancel·lat

Figura essencial de la música britànica des del seu debut, l’any 1977, amb els gloriosos The Jam, Paul Weller tria Porta Ferrada, on no havia actuat mai, per al seu únic concert en terres catalanes d’aquest estiu. Peça cabdal per al ressorgiment de la cultura mod al Regne Unit, influència de primer ordre per al brit pop dels 90 i autor, primer amb The Jam, després amb The Style Council i, finalment, en solitari, d’un bon grapat d’himnes generacionals i àlbums d’absoluta referència, Weller posa en marxa la nostra 58a edició amb un últim disc d’estudi encara calent -el folkie True Meanings, del 2018- i un àlbum en directe de gran utilitat per introduir-se a la seva consistent i prolífica carrera: Other Aspects, Live at the Royal Festival Hall. Divuit singles d’èxit amb The Jam (inoblidables Town Called Malice i That’s Entertainment, entre d’altres), cançons de jazz i soul amb consciència política al capdavant de The Style Council i una trajectòria en solitari que integra ja 15 treballs marquen la incisiva petjada d’aquest elegant artista en la història del pop. Som-hi, modfather!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor lega autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /