FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | Actualitat |GOODBYE, RONALD BELL

10/09/2020

El co-fundador de Kool & The Gang ha mort als 68 anys.

Ronald Khalis Bell, co-fundador de Kool & The Gang, ha mort als 68 anys a la seva casa de Virgin Islands (Estats Units).

Al costat del seu germà Robert Kool Bell va plantar la llavor de la banda a mitjans dels 60 amb el projecte instrumental Jazziacs, per activar posteriorment la maquinària funk de Kool & The Gang, que va debutar al 1970 amb un disc homònim. Des de llavors, la formació va esdevenir un dels màxims referents de les bones vibracions i les llistes d'èxits, amb hits eterns com Celebration, Get down on it o Jungle Boogie, que mantenen amb solidesa la seva vigència com a trenca-pistes als nostres dies.

Feia moltes temporades que Bell no girava amb el grup fora dels Estats Units, mentre Kool & The Gang segueixen programats el 13 d'agost de 2021 a l'Espai Port. 

 

Espectacles relacionats

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /