FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | Actualitat |PORTA FERRADA ULTIMA ELS PREPARATIUS DEL NOU ESPAI GUÍXOLS ARENA

22/07/2020

Rigor i mides extremes per establir tots els protocols sanitaris i de seguretat, amb Pablo López com a protagonista del concert inaugural.

Bon ritme de vendes a tots els espectacles programats, per afrontar un any complicat amb perspectives d'èxit.

Porta Ferrada ha iniciat aquesta setmana el muntatge de l’estructura per acollir els espectacles de la seva edició 2020. Una edició que, per motius obvis, es presenta singular.

L’estricte compliment del protocol COVID-19 ha fet adequar i reduir les localitats del nou espai Guíxols Arena, que enguany esdevé la seu principal del festival en format Auditori. A hores d’ara, el ritme de vendes de tots els espectacles -alguns, a punt d'exhaurir les localitats- és bo.

T'esperem amb moltíssimes ganes de gaudir nits especials i segures, amb tranquil.litat i tota la confiança d'un equip que treballa per tu amb professionalitat i sense defallir.

#viuremlestiuasantfeliu

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /