FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | Actualitat |EL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA DEDICARÀ LA SEVA EDICIÓ 2020 A LA MEMÒRIA DEL MÚSIC PAU DONÉS

11/06/2020

L´artista va mantenir una intensa relació d´estima vers Sant Feliu de Guíxols.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la promotora TheProject dedicaran l’edició d'aquest any 2020 del Festival de la Porta Ferrada a la memòria de Pau Donés.

L’artista, vinculat a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols durant els anys d’adolescència mentre estudiava a l'institut Sant Elm, va mantenir una intensa relació d'estima vers la ciutat, on hi conservava nombroses amistats.

Al llarg de la història, la seva formació -Jarabe de Palo- va arribar a participar en el Festival guixolenc fins en 2 ocasions; la darrera al 2017, en una vetllada amb la formació local Quercus com a artista convidat, que es va convertir en una autèntica nit de festa musical plena de complicitats.

Des de l’equip que porta a terme el Festival de la Porta Ferrada ens unim al condol de la família.

Que la terra et sigui lleu, Pau.

Foto ©PereCarreras

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /