FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020 | Actualitat |GRÀCIES

15/05/2020

L’equip de Porta Ferrada vol agrair la teva confiança en aquests moments incerts, desitjant que estigueu bé tú i els teus.
 
Tot i els rumors, volem comunicar que lluitem intensament per organitzar, malgrat les circumstàncies, l’edició d'enguany.  Per això estem estudiant quines mesures hem d’implementar per garantir la màxima seguretat del públic i del personal, i així poder oferir una edició responsable amb el moment actual. Esperem poder anunciar com queda tot el més aviat possible.
 
No has de patir per les teves entrades, ja què puntualment t'informarem de totes les novetats i t'oferirem dates alternatives pels espectacles, o la devolució de l'import en el cas que no puguis assistir.
 
Treballem en tot moment per donar la resposta que millor s'adapti a les teves necessitats i, per descomptat, et trobem a faltar.
 
Equip Porta Ferrada

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram
    Estrella DammFever Tree
    CopybaEstal EtniaHelena Jornet Nivell Publicitari AqualiaAllianz Juvé & CampsCoca-Cola Cotton HouseRV Hotels Golf Costa Brava La Vanguardia

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Edició actual del festival
Veure altres edicions :
2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 /